Är du någon som:

🔸 Är driven och gillar att få saker att hända
🔸 Värdesätter personlig utveckling högt
🔸 Presterar på hög nivå när det behövs
🔸 Behöver stundtals hantera mycket stress
🔸 Gillar att omringa dig med likasinnade människor som får dig att växa
🔸 Vill vara närvarande och få mest ut av livet
🔸 Vill bidra till att göra världen till en bättre plats

Då har vi något för dig!

Mindfulment Community

Vi startar nu ett mindfulness community för högpresterare, ledare, entreprenör och initiativtagare. Detta är för dig som vill börja eller fördjupa din mindfulnesspraktik, utvecklas som människa och göra det tillsammans med likasinnade människor. Som vill lära känna dig själv bättre, träna din hjärna och få beprövade verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar.

Utmaning som högpresterande

Det finns mycket roligt att göra, många idéer att förverkliga och problem att lösa – men att vara högpresterande kommer också med ett pris. Ibland blir som du vet ansvaret stort, to-do listorna långa och stressen påtaglig. Då är det tyvärr ofta vår personliga hälsa som ruckas på först. Pågår stressen för länge kan det också leda till bla sömnsvårigheter, hyperaktivitet, kronisk huvudverk och kan på sikt få förödande konsekvenser.

Därför erbjuder vi högkvalitativ mindfulnesspraktik för människor och ledare som värnar om sin mentala hälsa. Som vill fortsätta prestera och samtidigt vara hållbara. Som vill ta vara på sina resurser, kunna utnyttja sin fulla potential och samtidigt njuta av resan.

Vill du vara med på resan?

Såhär funkar det!

18 augusti, 2020

STEG 1: Morgon-meditationer: Sätt tonen för dagen

Väck din hjärna på bästa sätt och meditera med oss på vardagsmorgnar! Meditationerna är guidade, ca 5-10 minuter långa och startar kl 07:30. Det är gratis och sänds via Instagram Live.
👆 Klicka på titeln för att hitta oss på Instagram!

STEG 1: Morgon-meditationer: Sätt tonen för dagen
12 oktober, 2020

STEG 2: 8 Veckors MBSR Kurs: Stresshantering för högpresterare

För dig som är redo att djupdyka i dig själv och göra jobbet som krävs. Med hjälp av världens mest beforskade mindfulnessprogram (MBSR) erbjuder vi ett väl genomarbetat program där vi kommer djupdyka i medvetenhet, stresshantering och personligt ledarskap.
👆 Läs mer och se om detta är för dig!

STEG 2: 8 Veckors MBSR Kurs: Stresshantering för högpresterare
23 september, 2020

STEG 3: Webinarium: Fördjupa din praktik

Ta del av våra kommande mindfulnesskvällar som kommer bestå av ett kortare föredrag, frågestund och en längre guidad meditation - totalt 1h. Vår intention är att paketera uråldrig visdom med beforskade mindfulnessprogram och göra det relevant för den moderna människan.
👆 Mer information kommer snart!

 STEG 3: Webinarium: Fördjupa din praktik