A Mindfulness Movement

Vi tror på en hållbar värld där vi människor lever i harmoni och balans med oss själva, varandra och vår omvärld.

Men, som du vet, lever vi dessvärre inte i en hållbar värld idag.

Därför skapas Mindfulment

Vardagen är full av utmaningar, stress och krav på prestation. Det är mycket som behövs göras och det är inte alltid lätt att hinna med. Det finns som du också vet många problem som behöver lösas och behovet av hållbara ledare är stort. Men att vara en hållbar ledare i en ohållbar samtid är inte alltid lätt.

Vi kommer därför snart erbjuda en plattform för dig som är högpresterande, ledare, entreprenör eller initiativtagare. Som har mycket du vill göra och som vet att för att kunna bidra till vår yttre värld behöver vi ta hand om vår inre värld. Som vill utvecklas, träffa likasinnade människor och ta del av högkvalitativ mindfulnessträning.

Mindfulness community

Vår intention är att paketera uråldrig visdom med beforskade mindfulnessprogram och göra det relevant för den moderna människan. Inom en snar framtid kommer du kunna ta del av meditationer, mindfulnesskvällar och kurser tillsammans med människor från hela Sverige.

Träffa Aleksandar

Aleksandar Petrovic var en statusjägare som 21 år gammal blev en av Nordic Choice Hotels yngsta Meeting & Event Manager. Men efter att ha insett att karriären inte var svaret på hans lycka, i kombination med hög stress och förvirring, sa han upp allt och började resa. Efter att ha kommit i kontakt med mindfulness förändrades hans världsbild och 8 år senare föddes Mindfulment.